PhD Meeting over Pensioenen

13may12:0000:00PhD Meeting over PensioenenBrengt promovendi met een onderzoeksfocus op pensioenen en aanverwante onderwerpen samen

Event Details

Met veel plezier kondigen wij de jaarlijkse PhD Meeting over Pensioenen aan, een gezamenlijk initiatief van ITEM en het Competence Centre for Pension research (CCP) van Tilburg University. We zijn verheugd dat ook Netspar dit jaar weer aansluit.

De bijeenkomst is bedoeld om promovendi met een onderzoeksfocus op pensioenen en aanverwante onderwerpen samen te brengen. De bijeenkomst is multidisciplinair van opzet en verwelkomt onderzoekers uit alle disciplines. Als promovendus krijg je de kans om je onderzoek te presenteren en te bespreken, je netwerk uit te breiden en samenwerkingsmogelijkheden te vinden. We organiseren ook een interessante workshop over communicatie om je inspiratie en vaardigheden te geven voor je onderzoekspraktijk. Senior onderzoekers worden van harte uitgenodigd om mee te denken en de discussie te stimuleren. Graag verzoeken wij u deze uitnodiging ook door te sturen naar collega-onderzoekers met een onderzoeksfocus op pensioenen.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op de website van Tilburg University

Time

(Monday) 12:00 - 00:00

Location

Competence Centre for Pension research (CCP), Tilburg University